Welkom bierliefhebber!

Als liefhebber van een goede pint bier bent u op de Vossen met de Meynen website aan het juiste adres.

geschenkverpakkingOndek hier onze nieuwe VMDM bieren. Wil u het in huis halen? Of bent u op zoek naar een leuk VMDM geschenk? Kijk dan zeker eens in onze webshop.

Dit alles doen we voor het goede doel, voornamelijk om het onderzoek naar de spierziekte van Duchenne te steunen. De meeste van onze activiteiten hebben plaats in de regio Mechelen - Leuven. Maar ook in andere steden en dorpen kan u ons vinden.

Klik gerust eens rond voor meer informatie over de goede doelen en het VMDM duo.

Wil u ons project steunen door een samenwerking of heeft u een vraag voor ons? Laat het ons dan snel weten via het contactformulier.

Samenwerking met Fuga Moments

Fuga Moments logoAan de vooravond van ons 10-jarig bestaan van onze Mechelse vzw “Vossen met de Meynen” willen wij u niet onthouden van onze grootse plannen voor 2018. De knaller bij uitstek is onze nieuwe samenwerking met Fuga Moments. Wij werkten een superdeal uit met de zaakvoerder Wouter Bollansée tevens eigenaar van de gekende taverne Klaverhoeve te Ranst. Vanaf heden gaan wij 4 cava’s en 3 wijnen aan ons assortiment toevoegen en zoals ook het met onze bieren het geval is, gaat de winst hiervan naar het onderzoek naar de ziekte van Duchenne. Bovenop schenkt Fuga Moments jaarlijks nog een bedrag aan Duchenne per verkochte fles, goed voor enkele duizenden euro’s!

Voor meer informatie over deze samenwerking verwijzen we je graag naar de website van Fuga For Charity.

Pat & Jef