Hapje-Tapje

hapje-tapje

Op zondag 5 augustus is er de 24ste editie van Hapje-Tapje waar u, als vanouds, weer kan gaan genieten op het culinaire circuit in de Muntstraat en omgeving of de lekkerste streekbieren proeven op de Oude Markt.

Vossen met de Meynen zal hier ook aanwezig zijn.

Wanneer: Zondag 5 augustus 2012
Waar:  Leuven
Tijdstip: van 12u tot 24u

http://www.hapje-tapje.be

Meer informatie over Hapje-Tapje

Naar jaarlijkse traditie nodigen we u ook dit jaar graag uit in het centrum van Leuven voor het culinair festijn dat Hapje-Tapje ondertussen geworden is.

De editie 2011 van Hapje-Tapje mogen we met recht en reden een schot in de roos noemen. De nieuwe ingrediënten die we toen toevoegden aan het succesrecept van Hapje-Tapje waren stuk voor stuk voltreffers. De showcooking op de Grote Markt werd fel gesmaakt, net zoals het invoeren van de proefglaasjes op de Biermarkt. Dit succes heeft ons geïnspireerd om op de ingeslagen weg verder te gaan. Dit jaar breiden we zowaar Hapje-Tapje uit met een prelude op zaterdag: Hapje-Tapje presents Stella Artois Showcooking.

Op zaterdag brouwen we, enkel op de Grote Markt, een heel gegeven rond het verhaal van koken en bier. Onze topchefs zullen niet alleen gerechten met bier bereiden. Je komt er ook te weten welk bier het beste geschikt is als aperitief en nog veel meer. Een must voor de hobbykok of de culinair geïnteresseerde. Maar gezellig een pintje drinken en genieten van de sfeer kan uiteraard ook.

Op zondag is het dan tijd voor de 24ste editie van Hapje-Tapje waar u, als vanouds, weer kan gaan genieten op het culinaire circuit in de Muntstraat en omgeving of de lekkerste streekbieren proeven op de Oude Markt. Nieuw dit jaar op het culinaire circuit is het gastronomische parcours waarop de standhouders konden inschrijven die in het verleden een culinaire prijs hebben gewonnen.

[Bron: http://hapje-tapje.be/hapje-tapje]