Vive For Life - 24 uur indoor spinning

vive-for-lifeDe vzw Vossen met de Meynen steunt de actie Music for Life van Studio Brussel  door een 24 u spinning te organiseren in café Vive L'Amour, Dorpstraat 1 te Leest op woensdag 18 december vanaf 18 u.

De opbrengst van deze actie schenken wij aan vzw Duchenne Parents Belgium, een vzw die het onderzoek steunt naar de ziekte van Duchenne.

Wij worden bijgestaan door de fitness Easyfit Heiveld die 6 superbe spinningfietsen ter beschikking stelt, en door café Vive L'Amour dat zorgt voor de omkadering.

Gezocht!

Wij zoeken bereidwillige spinning-instructeurs met ervaring die vrijblijvend een spinningles willen geven om onze actie te steunen. Zij mogen ons contacteren.
Vermeld zeker tussen welke uren u een spinning initiatie wilt geven. Wij stellen een schema samen en bevestigen u het door u gekozen tijdstip. Instructeurs hoeven natuurlijk niets te betalen.

Geef dit bericht gerust door naar collega instructeurs. Hoe meer zielen, hoe meer .... en hoe beter we de inspanningen kunnen spreiden.

Bezorg ons indien mogelijk jullie spinningmuziek en programma's dan zullen wij, de initiatiefnemers, de vrije tijdsblokken invullen.

Deelname

Uiteraard nodigen we iedereen uit om deel te nemen aan een sessie. Deelname aan de spinningsessies kost 5 euro per half uur. In de inschrijvingsprijs is een flesje sportdrank inbegrepen.

Indien er na de inschrijvingsperiode nog fietsen vrij zijn, hopen wij die ter plaatse te kunnen verhuren.

Reserveer nu je fiets via deze link!

Volg ook de Facebook groep "Vive for Life" voor meer informatie.

 

Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren.